Let’s talk.

Vragen? Suggesties? Ideeën? Stuur een bericht of check eerst onze vraagbaak.

Door de aanhoudend extreme energiemarkt houdt de grote drukte bij onze collega’s helaas aan. Onze oprechte excuses voor de vertraging die dat met zich meebrengt. We doen ons uiterste best om je zo snel als mogelijk te helpen. 

Steunmaatregelen overheid.

Prijsplafond
De overheid heeft de definitieve werkwijze van het aanstaande prijsplafond nog niet helder. Je voorschot dat je in december al ontvangt, bevat daarom nog geen prijsplafond. Uiteraard zorgen we dat je in 2023 volledig aanspraakt maakt op het prijsplafond. Zodra wij de definitieve werkwijze ontvangen, hoor je van ons. Hou je mail en onze Prijsplafond pagina dus goed in de gaten!

Energiecompensatie 190 euro november en december
De compensatie geldt voor Kleinverbruik stroom aansluitingen. Het gebouw moet bedoeld zijn om te wonen of werken (verblijfsfunctie). Waren wij op 1 november je leverancier voor stroom? Dan ontving je uiterlijk 22 november 190 euro op je bankrekening. Zijn wij op 1 december je leverancier, dan ontvang je vóór 22 december van ons de compensatie van 190 euro. Lees hier alle info van Rijksoverheid.

 

Vraagbaak.

Check hieronder onze veelgestelde vragen.

Klant worden en overstappen

NieuweStroom richt zich op de zakelijke markt. Wij hebben echter veel klanten die naast hun zakelijke aansluiting ook hun privé aansluiting bij NieuweStroom willen onderbrengen. Voor onze zakelijke klanten blijven wij deze dienst ook aanbieden.

Maar als u enkel een privé aansluiting wilt aanmelden, dan adviseren wij u om naar onze partner easyEnergy te gaan. EasyEnergy bedient met hetzelfde concept de consumentenmarkt en klanten die minder dan 10.000 kWh stroom en/of 5.000 m3 gas per jaar verbruiken. Ga naar de website van easyEnergy voor meer informatie of neem direct contact op met easyEnergy via 0858-883658.

Boetes die je vorige leverancier bij jou in rekening brengt, vergoeden we niet. Let dus goed op dat je de einddatum van je contract aan ons doorgeeft, zodat wij jouw levering bij NieuweStroom pas starten bij de afloop van je contract.

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons binnen 2 weken een welkomstbrief ter bevestiging van uw aanmelding. Wij verzorgen vervolgens een volledige overstapservice en vragen, indien van toepassing, een slimme meter voor u aan bij uw netbeheerder. U merkt zelf niets van de overstap, dit is slechts een administratief proces: u komt nooit zonder elektriciteit of gas te zitten!

We vragen je slimme meter direct aan, zodat het vrijwel zeker is dat je slimme meter is geinstalleerd als je bij NieuweStroom start. Zo profiteer je dan meteen van de dynamische prijzen van NieuweStroom.

En lekker makkelijk: het is dan niet meer nodig om meterstanden aan jouw huidige leverancier door te geven. Met een slimme meter worden jouw meterstanden op tijd en nauwkeurig uitgelezen. Geen berekeningen van meterstanden meer. Gevolg: een betere en nauwkeurigere energienota.

U kunt zich direct aanmelden bij NieuweStroom via onze online overstapservice. U ontvangt dan van ons een offerte per email met een activatielink, waarmee u uw aanmelding kunt bevestigen. U heeft dan nog 14 dagen bedenktijd.

De kosten om een leveringscontract voortijdig te beëindigen kunt u bij uw huidige leverancier opvragen. Voor kleinverbruikers zijn deze kosten meestal niet heel hoog. Daarom kan het zijn dat u ondanks de eenmalige extra kostenpost nog steeds goedkoper uit bent om direct naar NieuweStroom over te stappen; u hebt deze kosten snel terugverdiend door onze lagere tarieven.

De overstapboetes voor grootverbruikers kunnen erg hoog zijn. Bekijk daarom goed of u eerder wilt overstappen, soms is het beter om uw lopende contract uit te dienen. U kunt wel meteen opzeggen bij uw leverancier en dan kunnen wij alvast regelen dat u meteen naar ons over gaat aan het einde van uw contract. Let ook op lange opzegtermijnen: soms tot wel 8 maanden voor afloop contract! Wees er dus op tijd bij om automatische verlenging te voorkomen.

Hier vindt u een voorbeeldbrief die u kunt gebruiken om bij uw huidige leverancier op te zeggen.

Bij NieuweStroom kunnen grootverbruikers en kleinverbruikers altijd boetevrij overstappen. Zo heeft u alle vrijheid om zelf te ervaren hoeveel voordeel NieuweStroom u oplevert.

NieuweStroom is aangesloten bij de gedragscode ‘leveranciers en slimme meters‘. We bewaren en behandelen je persoonsgegevens en verbruiksgegevens zorgvuldig. Derden krijgen hier geen toegang toe. Iedereen die is aangesloten bij deze gedragscode wordt gecontroleerd volgens de regels van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Sinds 1 januari 2020 is de regiotoeslag voor gas niet meer afhankelijk van de regio waar je woont, maar geldt voor iedereen in Nederland dezelfde regiotoeslag per kuub gas. Ongeacht je woon- en werkgebied betaal je een toeslag voor het transport van gas. Deze rekenen we elke maand met je af.

Vaste prijzen zijn al jaren vanzelfsprekend. Ze zijn overzichtelijk voor de klant en verder een ideaal verdienmodel voor de leverancier. De leverancier verzint een vaste prijs voor een langere periode. Als vrijvechters van dit standaard model krijgen wij daar nogal de kriebels van.

  1. In vaste prijzen zitten naast winstmarges ook risicopremies verborgen.
  2. Leveranciers delen zo nooit hun eigen inkoopvoordeel. Als klant betaal je de winst en het risico.
  3. Leveranciers zitten er veilig bij. Wil je als klant in de contractperiode weg, dan krijg je een fikse opzegboete.
  4. Vaste prijzen ontnemen klanten controleerbare inzichten die voor nu én de toekomst relevant zijn. Die inzichten helpen juist om slimmer te besparen, te verduurzamen (op grote schaal en op individueel niveau) en te innoveren.

Toegegeven: als je toevallig net op het goede moment vastklikt, heb je mogelijk een goeie deal te pakken. Dit weet je echter te allen tijde pas achteraf. De echte prijs van energie wisselt namelijk continu op basis van vraag en aanbod. Geen enkele leverancier kan dus vooraf zeggen dat zij het goedkoopste aanbod hebben. Wij richten ons daarom liever op transparantie en kansberekeningen zonder einddatum.

Voor elke leverancier is de facturatie een automatisch proces, en de afmelding door een overstap ook. Althans, dat mogen we hopen in deze tijd. Vaak kruisen deze twee processen zich en krijg je van de oude leverancier nog één of hooguit twee voorschotten voordat ze jouw eindafrekening sturen. Dat gebeurt binnen 42 dagen na je afmelding. Hierop verrekenen ze dan je betaalde voorschotten.

Ook krijg je bij NieuweStroom al voordat je start je eerste voorschotnota. We hebben een prepaid methodiek. In januari betaal je bijvoorbeeld alvast het voorschot voor februari. In februari voor maart. Enzovoort. Hebben we vervolgens een volledige kalendermaand aan verbruik af kunnen lezen op je slimme meter, dan rekenen we je werkelijke verbruik elke maand af aan de werkelijke inkoopprijzen plus NieuweStroom opslag. Ter volledigheid: dit is vanaf je derde maandnota als je vanaf de start een slimme meter hebt.

Als onderdeel van de overstapservice zeggen wij het contract bij uw huidige leverancier voor u op. Tenzij u bij uw aanmelding heeft aangegeven dat u dit zelf al gedaan heeft.

Indien u over een grootverbruik aansluiting beschikt mogen wij de opzegging niet voor u doen. Neem in dat geval zelf contact op met uw huidige leverancier.

Hier vindt u een voorbeeldbrief die u kunt gebruiken om bij uw huidige leverancier op te zeggen.

Facturatie en online verbruik inzien

Je betaalt een voorschot voor de komende maand. Dit voorschot gebruiken wij om in die maand dagelijks je energie in te kopen. We proberen je voorschot steeds zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten aansluiten. Daarom nemen we elke maand de verwachte marktprijs en jouw verwachte verbruik mee van de komende maand, waar je voorschot over gaat.

Zo beperken we risico’s voor jou als klant (hoge bijbetalingen) en onszelf (wij schieten elke maand als het ware voor tijdens het inkopen). Nadat de maand werkelijk voorbij is, verrekenen we de werkelijke leveringskosten (je verbruik en de marktprijs) met je betaalde voorschot.

Je betaalt een voorschot voor de komende maand. Dit voorschot gebruiken wij om in die maand dagelijks je energie in te kopen. We proberen je voorschot steeds zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten aansluiten. Zo beperken we risico’s voor jou als klant (hoge bijbetalingen) en onszelf (wij schieten elke maand als het ware voor tijdens het inkopen).

Nadat de maand werkelijk voorbij is, verrekenen we de werkelijke leveringskosten (je verbruik en de marktprijs) met je betaalde voorschot.

Daarom is je voorschot als volgt opgebouwd:

  1. We gebruiken voor je voorschot de verwachte marktprijs voor komende maand zoals die op dit moment bekend is.
  2. Ook nemen we de inschatting van je verbruik mee in het voorschot. Wij volgen hiervoor het historisch verbruik van je slimme meter of het historisch verbruik volgens je netbeheerder als (data van) de slimme meter ontbreekt.

Vooral het gasverbruik verschilt veelal per seizoen. In het najaar en de winter zijn je nota’s daarom meestal hoger, in het voorjaar en de zomer juist lager.

  1. De energiebelasting en Opslag Duurzame Energie (ODE) zijn elk voorschot hetzelfde (je verwachte jaarverbruik / 12 maanden). Op je jaarafrekening verrekenen we zoals je gewend bent de werkelijke kosten voor de energiebelasting en ODE.
  2. Bij kleinverbruik aansluitingen betaal je elke maand netbeheerkosten. Wij dragen deze één op één af aan je netbeheerder.

 

Met dit formulier kun je ons verzoeken je verbruik, en daarmee je voorschot, te wijzigen. Onze specialisten beoordelen je aanvraag aan de hand van je verbruik. Wij kunnen alleen je voorschot aanpassen als er een aanzienlijk en langdurig lager verbruik is geweest of verwacht wordt. We vragen je daarom hierin realistisch te zijn. We kopen met jouw voorschotbedrag in de komende maand dagelijks in op de dagmarkt,
Blijkt jouw werkelijke verbruik gedurende de maand niet werkelijk lager te zijn, dan zijn we genoodzaakt de wijziging direct terug te draaien. Uiteraard geldt dit niet als je verbruik daadwerkelijk significant daalt.

Uw jaarafrekening mag geen verassing zijn aangezien uw verbruik elke maand wordt afgerekend. Toch kan het zijn dat u op de jaarafrekening moet bijbetalen. Dit wordt veelal veroorzaakt door een naheffing op de overheidsheffingen energiebelasting.

De energiebelasting wordt namelijk slechts eenmaal per jaar afgerekend op basis van uw werkelijke verbruik, u betaalt maandelijks slechts een voorschot. Dit is zo bepaald door de belastingdienst.

Indien u meer verbruikt hebt dan wij verwacht hadden toen wij het voorschot bepaalden zult op de jaarafrekening moeten bijbetalen.

Indien uw jaarafrekening een periode betreft die over een kalenderjaar heengaat is de kans groot dat de belastingtarieven gewijzigd zijn per 1 januari. In 2016 heeft dat bij Gas bijvoorbeeld voor een forse naheffing op de jaarafrekening gezorgd.

Ja, dat kan. Door in te loggen op www.nieuwestroom.nl/mijn-nieuwestroom kunt u uw verbruik inzien per maand, per dag en per uur. U kunt deze details eenvoudig downloaden als csv bestand. U kunt dit bestand vervolgens eenvoudig inlezen in bijvoorbeeld Excel of een andere analyse tool.

Maandelijks ontvangt u een voorschotnota met daarin een voorlopige afrekening van de leveringskosten en de netbeheerderskosten. De verschuldigde energiebelasting wordt slechts eenmaal per jaar vastgesteld, omdat de overheid dit van ons vereist. Daarom ontvangt u van ons naast uw maandelijkse verbruiksnota´s ook eenmaal per jaar een jaarafrekening. Eventuele correcties op uw leveringskosten, door bijvoorbeeld een storing op uw slimme meter, worden ook op uw jaarafrekening verrekend.

Uw gasverbruik wordt normaal gesproken weergegeven in m3. Op de handelsbeurs voor gas echter wordt gehandeld in de eenheid kWh. Om u volledige transparantie te kunnen bieden in de inkoopprijs die wij bij u in rekening brengen rekenen wij het verbruik in m3 om naar kWh (1 m3 = 9,7694 kWh).

Energiescan – Kan ik een verbruiksoverzicht ontvangen ten behoeve van mijn energiescan?

Voor een energiescan wordt vaak om uw jaarverbruik gevraagd. Indien je graag een verbruiksoverzicht wilt ontvangen, kun je deze opvragen. Uw jaarverbruik vindt ook terug op je jaarafrekening.

Wanneer ontvang ik mijn jaarafrekening?

De jaarafrekening van je elektriciteitsaansluiting ontvang je in februari/maart. Deze heeft betrekking op het afgelopen kalenderjaar.
De jaarafrekening van je gasaansluiting ontvang je in juni/juli. Deze heeft betrekking op de periode van 1 mei tot en met 30 april,

Indien je de jaarafrekening van je gas- en elektriciteitsaansluiting graag gelijktijdig wilt ontvangen (per kalenderjaar) dan kun je dit aan ons doorgeven.

De betalingstermijn van onze nota’s is 7 dagen. Bij niet tijdige betaling van een nota wordt u twee maal gratis herinnerd aan tijdige betaling van de openstaande nota. Daarna wordt een aanmaning gezonden.

Indien de betreffende nota een Eindafrekening is, dan worden bij de aanmaning tevens de kosten voor incasso van het openstaande bedrag berekend volgens de wet normering buitengerechtelijke incassokosten (WIK). Zie ook www.incassokostenberekenen.nl

Slimme meter en terugleveren

Indien wij uw meterstand bij u opvragen ontvangt u hiervoor een email met daarin een linkje waarmee u uw meterstand aan ons kunt doorgeven. Wilt u graag uw meterstand doorgeven maar u heeft geen email van ons ontvangen, stuur dan uw meterstand samen met de opnamedatum en de EAN code van de aansluiting via ons webformulier

Je kunt de slimme meter aanvragen via je netbeheerder. Voor de exacte werkwijze verwijzen we naar je netbeheerder, omdat de aanvraag bij elke netbeheerder kan verschillen.

Liander – Slimme meter zelf aanvragen | Liander

Enexis – Slimme meter aanvragen | Enexis Netbeheer

Stedin – Ik wil de slimme meter versneld aanvragen | Stedin

Coteq – Slimme meter aanvragen – Coteq Netbeheer

Cogas – Cogas > Service & contact

Westland Infra – Klantenservice :: Westland Infra

Rendo – Contact – Netbeheerder N.V. RENDO bellen of mailen (rendonetwerken.nl)

Nee, wij zijn geen handelaar in GvO’s en kopen slechts de GvO’s in die wij nodig hebben voor de levering aan onze klanten die kiezen voor groene stroom. Als producent van groene stroom kiest u bij het aanmelden welke handelaar uw verkregen certificaten ontvangt. Deze handelaar hoeft dus niet uw eigen energieleverancier te zijn.

Voor het verhandelen van zelf opgewerkte GvO’s verwijzen wij u graag door de website van CertiQ (www.certiq.nl) waar u een overzicht van handelaren terugvind.

Ja, via NieuweStroom heeft u ook de mogelijkheid zelfopgewekte energie terug te leveren aan het net.

U ontvangt dan altijd de EPEX(APX)-prijs voor uw teruglevering in het uur van teruglevering. Vaak ontvangt u daarom bij zonnepanelen overdag meer geld voor uw opgewekte energie dan u ’s nachts voor uw energie betaalt. Alweer een voordeel van de dynamische prijzen van NieuweStroom!

Kleinverbruikers betalen alleen de opslag over het saldo van levering en teruglevering per maand.

De inkoopprijs van stroom varieert per uur en is afhankelijk van vraag en aanbod in de markt. Om gebruik te kunnen maken van variabele prijzen per uur heeft u een slimme meter nodig waarmee wij uw verbruik per uur kunnen uitlezen en dit verbruik kunnen koppelen aan de op dat moment geldende handelsbeursprijzen.

Slimme meters vervangen de huidige meters voor elektriciteit en gas. Deze digitale meter meet net als de traditionele meter het energieverbruik in uw huis. Het grote verschil is dat de slimme meter meterstanden automatisch doorstuurt naar de netbeheerder. U hoeft dus zelf geen standen meer door te geven. Bovendien kunt u zelf uw werkelijke verbruik inzien en dus eenvoudiger energie besparen. Meer informatie over de slimme meter vind u op www.slimmemeters.nl

Het installatiebedrijf maakt altijd een afspraak met u voor de vervanging van uw oude meter. Tijdens de werkzaamheden dient u zelf aanwezig te zijn en dient u de monteur toegang te bieden tot de meters. Ook wordt de levering van gas en elektriciteit standaard enige tijd onderbroken. Het is daarom van belang dat u uw apparaten en gastoestellen zelf kunt uitschakelen. Uiteraard kunt u ook nog vragen stellen zodra het installatiebedrijf contact met u opneemt.

Gegevens wijzigen en opzeggen

De opzegtermijn van 30 dagen is door de overheid voorgeschreven. Ook uw nieuwe leverancier moet deze opzegtermijn van 30 dagen bij de oude leverancier altijd respecteren.

Als u al binnen 30 dagen wilt overstappen naar een andere leverancier, dan geldt bij NieuweStroom een opzegtermijn van 1 à 2 werkdagen. Echter, deze kortere opzegtermijn geldt alleen als u zelf bij ons opzegt. U dient hiervoor ons webformulier in te vullen. U ontvangt dan van ons binnen 1 werkdag een bericht, waarin uw nieuwe leverancier door ons wordt gemachtigd om de gewenste overstap sneller te regelen dan gebruikelijk. De termijn van 1 à 2 dagen is nodig om de dag-inkoop van uw energie op de handelsbeurs voor de volgende dag tijdig stop te zetten.

U kunt dus snel overstappen als u een andere leverancier hebt gevonden. Wij werken elke dag voor onze klanten om de laagste prijs en de beste service aan te bieden. Als u niet tevreden bent, dan moet u zo snel mogelijk kunnen overstappen. U zit dus geen dag te lang vast aan NieuweStroom.

U kunt een wijziging van uw gegevens zoals een verhuizing, een nieuwe contactpersoon of factuuradres per e-mail doorgeven via ons webformulier of per post (zie postbus onderaan de FAQ’s), onder vermelding van uw klantnummer.

Als u uw banknummer wilt wijzigen verzoeken wij u  om een kopie van uw bankafschrift of bankpas bij te voegen, zodat de tenaamstelling én het rekeningnummer zichtbaar zijn.

Al onze klanten hebben via een persoonlijke webpagina op het Klantportaal continu inzicht in de marktprijzen en hun eigen verbruik. Klanten kunnen achteraf zien wat ze per uur/dag hebben verbruikt en wat op dat moment de kosten waren van de inkoop van stroom en gas.

Ja, u kunt uw wachtwoord opnieuw aanvragen via onze website, met het email adres waarmee u zich indertijd heeft aangemeld. In verband met privacy redenen communiceren een wachtwoord eenmalig en onze klantenservice kan uw wachtwoord niet voor u wijzigen.

Concept en producten

Wij stimuleren duurzaam energieverbruik via het geven van transparant inzicht in uw dagelijkse verbruik. Daarmee krijgt u meer inzicht in mogelijkheden om te bezuinigen en om energie af te nemen op momenten dat er minder vraag is naar energie. En juist op deze goedkopere momenten is energie ook duurzamer, er wordt dan namelijk minder energie opgewekt met fossiele brandstoffen. Zo zorgen we samen voor minder CO2 uitstoot. Daarnaast hanteert NieuweStroom een energiezuinige bedrijfsvoering.

Met uw toestemming kunnen wij uw verbruik via de slimme meter uitlezen. Uw daadwerkelijke verbruik (elk uur voor stroom en elke dag voor gas) koppelen wij aan de op dat moment geldende handelsbeursprijzen. Via uw eigen webpagina kunt u uw verbruik en de actuele marktprijzen inzien. Daarnaast krijgt u maandelijks een overzicht met het verbruik en de prijsopbouw en ieder jaar een jaarafrekening. Eerlijk en transparant.

Nee, wij zijn geen handelaar in GvO’s en kopen slechts de GvO’s in die wij nodig hebben voor de levering aan onze klanten die kiezen voor groene stroom. Als producent van groene stroom kiest u bij het aanmelden welke handelaar uw verkregen certificaten ontvangt. Deze handelaar hoeft dus niet uw eigen energieleverancier te zijn.

Voor het verhandelen van zelf opgewerkte GvO’s verwijzen wij u graag door de website van CertiQ (www.certiq.nl) waar u een overzicht van handelaren terugvind.

Absoluut, als u groene stroom wilt, dan kunt u een Garantie van Oorsprong (GvO) kopen. Iedere groene bron (producent) heeft apart gemerkte GvO’s. Als u groene stroom afneemt worden voor u GvO’s gekocht en afgeboekt, zodat u kunt aantonen dat u groene stroom hebt verbruikt. Bij NieuweStroom kunt u zelf kiezen uit welke groene bron u uw energie wilt hebben. De kosten hiervoor zijn rond € 0,00065 per kWh voor groene stroom uit Nederlandse biomassa en circa € 0,00035 per kWh voor groene stroom uit Europese windmolens. Wij berekenen de GvO’s transparant en tegen de werkelijke kostprijs aan u door.

NieuweStroom doet het anders: bij NieuweStroom betaalt u alleen de werkelijke kosten van de regiotoeslag zonder winstopslag. Bij NieuweStroom betaalt u via uw voorschotnota een voorschot regiotoeslag op basis van een gemiddelde en wij rekenen de werkelijke kosten achteraf – gespecificeerd – met u af. De werkelijke kosten worden op uw afrekening vermeld en verrekend met de betaalde voorschotbedragen. Wel zo transparant en geen verborgen marges.

Andere leveranciers berekenen een vaste regiotoeslag of maken vaste prijsafspraken voor de landelijke netwerkkosten, terwijl de werkelijke kosten pas achteraf bekent zijn. Meestal zit hierin een marge voor de leverancier en daarom zijn de kosten ook per leverancier zo verschillend.

In de middag zijn de prijzen voor de volgende dag bekend en worden ze op de website geplaatst. U weet dus elke dag wat morgen de prijzen voor elektriciteit en gas zijn. Eventueel kunt u dus het tijdstip van uw energieafname aanpassen en extra besparen op de blijvend goedkopere handelsbeursprijzen.

Wij kopen elke dag precies de energie in die onze klanten nodig hebben. U betaalt dus niet voor het risico van prijsschommelingen en de kosten van de voorfinanciering van langlopende inkoopcontracten. NieuweStroom heeft een kleine organisatie, een hoge automatisering en zelf alle ICT ontwikkeld. Daarmee zijn wij goedkoper dan andere aanbieders.

Wij koppelen uw verbruik rechtstreeks aan de kale inkoopprijs van energie per uur/dag en doen niet aan lange termijn contracten en opzegboetes. U kiest dus voor NieuweStroom omdat u graag de laagste prijzen hebt, u een transparante rekening wilt en u niet aan een contract wilt vastzitten. Bekijk de animatie of ga naar Waarom NieuweStroom? voor meer uitleg over de voordelen van NieuweStroom.

Dankzij onze voordelige tarieven zijn wij een snelgroeiend bedrijf. Om ervoor te zorgen dat wij de hoge servicestandaard voor onze klanten kunnen handhaven, richten wij ons op dit moment met onze verkoop alleen actief op bedrijven. Maar natuurlijk bent u als consument ook altijd welkom om te profiteren van onze voordelige tarieven.

Met transport wordt het gebruik van het energietransportnetwerk (de kabels, de buizen en de aansluiting) bedoeld. Met levering wordt de inkoop en verkoop van energie bedoeld. Het transport wordt verzorgd door de netbeheerder en de levering wordt verzorgd door uw energieleverancier. Daarom komt u dus tijdens overstappen naar een andere leverancier ook nooit zonder stroom te zitten.

Hulp bij specifieke onderwerpen

Is het niet dringend? Check alvast eerst of je je antwoord vindt in onze vraagbaak. Toch even een collega nodig? Stuur ons een bericht via een van onze contactformulieren. Op deze manier proberen we in de aanhoudende drukte je zo efficient mogelijk te helpen. 

Let op: Tweede Kerstdag (26 december) valt op een maandag, deze dag zijn wij gesloten. 

Vanwege extreme drukte zijn wij op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Je kunt ons wel bereiken een contactformulier in te vullen.

 

Digitaal

Stuur een bericht via een van onze contactformulieren

Adres:
Petrus Regoutplein 1 E01
6211 XX Maastricht

NieuweStroom is een geregistreerde handelsnaam van Slim met Energie B.V., ingeschreven bij de KvK te Maastricht onder nummer 55033490.

NieuweStroom is geregistreerd als merknaam met beeldmerk bij het Benelux merkenbureau.