Hoe wij werken.

Alles draait bij ons om het leveren van energie tegen de gunstigste tarieven zonder vast energiecontract. Want als ondernemer wil je de goedkoopste stroom-, en gasprijzen en kunnen opzeggen wanneer jij dat wilt. Dat maakt ons de meest flexibele en voordeligste energieleverancier.

De nieuwe standaard binnen de energiemarkt.

Wij vinden dat de energiemarkt aan vernieuwing toe is en dragen daar als NieuweStroom aan bij door onze eerlijke prijzen en gelijkwaardige samenwerking. We komen daarom letterlijk en figuurlijk naast je staan en zullen jou en je onderneming transparantie bieden hoe onze energieprijzen zonder verborgen risicopremies tot stand komen. Als het aan ons ligt is dat de nieuwe standaard binnen de energiemarkt.

 

 

Staafdiagram

Een streep door oude stroom.

Als we blijven focussen op vaste, variabele of verzonnen energieprijzen dan sluiten we onze ogen voor kansen en bedreigingen die verband houden met onze huidige en toekomstige energie afhankelijkheid van het buitenland. Dat wordt in onze energietransitie steeds sterker duidelijk en de groeipijnen zijn duidelijk voelbaar.

Niemand heeft een pasklare oplossing. Wel bieden we met onze energieoplossingen ondernemend Nederland de mogelijkheid om die groeipijnen niet langer te laten duren dan nodig.

 

Bijdragen aan schone stroom.

Doordat we ondernemingen inzicht geven in de daltarieven van energie en stimuleren om juist dan energie te gebruiken, wordt niet alleen hun energierekening lager, maar wordt ook de druk op het stroomnet verminderd. Als het stroomnet meer in balans is kan het aandeel schone energie blijven groeien waardoor we sneller door de huidige groeipijnen heen komen. 

De voordelen van de manier van werken van NieuweStroom zijn:

  • Minder investeringen in de uitbreiding van ons stroomnet.
  • Minder gas nodig uit het buitenland.
  • Minder invloed van buitenlandse ontwikkelingen op onze Nederlandse energieprijzen, ook stroom natuurlijk.

 

Wij zijn veel meer dan een energieleverancier.

Gebruik je meer stroom tijdens duurzame overschotten en minder tijdens tekorten, dan bespaar je direct extra op de energiekosten van je bedrijf. En terwijl je extra bespaart, maakt je bedrijf het mogelijk om meer zonne- en windparken aan te sluiten. Wat ook weer lagere energieprijzen tot gevolg heeft in de toekomst.

Dat maakt werken aan een schone toekomst direct rendabel. Of andersom natuurlijk. Via NieuweStroom geven we je de kennis. Jij bepaalt zelf de stappen.  We hopen dat je meedoet. 

 

De zakelijke energieadviseurs van NieuweStroom staan klaar om je te helpen met vragen over energiebesparing, duurzaamheid en innovatieve energieoplossingen.

De voordelen van NieuwStroom 

NieuweStroom onderscheidt zich van andere energieleveranciers op verschillende manieren:

Transparante prijsstructuur:

NieuweStroom biedt stroom tegen de uurprijs en gas tegen de dagprijs. Dit betekent dat klanten alleen betalen voor de werkelijke marktprijs van energie, zonder extra risicomarges die andere leveranciers vaak toevoegen.

Geen vaste contracten of opzegboetes:

NieuweStroom werkt niet met vaste contracten of opzegboetes. Dit geeft je als ondernemer de flexibiliteit om op elk moment kosteloos over te stappen als je niet tevreden bent.

Actueel inzicht in marktprijzen:

Je krijgt een actueel inzicht in de marktprijzen van gas en stroom, zodat je energie kunt gebruiken op momenten dat het het goedkoopst is. Dit kan aanzienlijke besparingen opleveren.

Bijdragen aan duurzaamheid:

Door je te stimuleren om energie te gebruiken tijdens dalmomenten, helpt NieuweStroom niet alleen jouw energierekening te verlagen, maar dragen we ook bij aan een betere balans op het stroomnet. Dit maakt het mogelijk om meer zonne- en windenergie op het net aan te sluiten, wat bijdraagt aan duurzaamheid en de vermindering van CO2-uitstoot.

Innovatieve energieoplossingen:

NieuweStroom biedt verschillende innovatieve oplossingen zoals zonnepanelen, slimme laadpalen en een slimme laad-app. We adviseren ook op het gebied van groene stroom zonder winstoogmerk en helpen bij het opstellen van energieneutrale plannen.

Geen Risicomarges:

Doordat NieuweStroom de inkoopprijs met een kleine transparante marge 1-op-1 doorberekend aan de klant, hoeven we geen risicomarges door te belasten. Dit zorgt ervoor dat klanten over de lange termijn vaak minder betalen voor hun energie.

Eerlijke en transparante werkwijze:

NieuweStroom streeft naar eerlijke prijzen en gelijkwaardige samenwerking met klanten. We bieden transparantie in hoe onze energieprijzen tot stand komen zonder verborgen risicopremies.

Flexibiliteit en Klantgerichtheid:

Het ontbreken van vaste contracten en opzegboetes zorgt er mede voor dat NieuweStroom continu streeft naar klanttevredenheid. Klanten hebben de controle en kunnen direct overstappen als ze dat willen.

NieuweStroom is de meest flexibele energieleverancier voor ondernemingen.