Energieaanbod.

Omdat we elke dag precies de energie inkopen die onze klanten nodig hebben, ben je altijd voordelig uit. Daarnaast helpen we je graag met innovatieve en duurzame energieoplossingen.

aansluitingen

Stroom en gas.

  • Dynamische controleerbare marktprijzen.
  • We zijn open over onze marge en rekenen geen marge op transportkosten, gas en groene stroom opties.
  • Altijd maatwerk: je opslag per kWh/m³ en vaste energielevering kosten hangen af van je totale verbruik, eventuele eigen opgewekte energie en je verbruiksprofiel.
  • Elke maand wordt je werkelijke verbruik verrekend op je maandnota.
  • Je krijgt je eigen energieadviseur.

Heb je al zonnepanelen, of wek je stroom op via wind of biogas? Ook dan profiteer je van de werkelijke marktprijzen van de dagmarkt.

 

Eén op één advies van een adviseur?

Onze innovatieve en duurzame oplossingen voor jouw onderneming.

Rendabel dak.

NieuweZon. Wij plaatsen zonnepanelen op jouw bedrijfsdak. In ruil ontvang jij van ons dakopbrengst en maak je in je bedrijf direct gebruik van onze schone energie.

 

Aanschaf zonnepanelen.

Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Neem dan contact op en als je zonnepanelen in gebruik gaan, krijg je van ons een mooie terugleververgoeding.

Laadpaal.

EerlijkLaden. Op de goedkoopste momenten je auto laden, ook voor je personeel of gastladers. En als je wil, kun je op gastladers zelfs omzet maken.

Slimme laad-app.

Automatiseer het laden van je auto op de goedkoopste momenten of ontlaad je auto zelfs om het net in balans te krijgen. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.  

Energiescan.

Met onze energiescan zie je direct of je energiekosten omlaag kunnen, je aan alle wet- en regelgeving voldoet en of er innovatie mogelijkheden zijn.

Curtailment.

Voor de eigenaren van zonne- of windparken. Met onze slimme software voorkomen we dat je onnodig pieken veroorzaakt op het net en je schone opwek verloren gaat.

Verlaging meterkosten.

Wellicht kom je hiervoor in aanmerking. We zorgen dat je elke mogelijke besparing meepikt.

Verkoop GvO’s.

Voor de eigenaren van zonne- of windparken. Voor elke 1000 kWh die je aan het stroomnet levert krijg je GvO’s. Die zijn geld waard. We adviseren je zonder winstoogmerk.

Hulp nodig met innovatie voor een schonere toekomst?