Kennisbank.

Hoe kun je nou besparen én verduurzamen? Hoe krijg je direct meetbaar resultaat? Wat kun je zélf doen? Lees hieronder tips, tricks en de allernieuwste ontwikkelingen. Omdat we graag delen. En van waarde kunnen zijn. Voor jou. Met jou.

Spotlight.

Slimme meter, de voordelen & misvattingen

De slimme meter heeft zijn weg gevonden naar de zakelijke aansluitingen. Wat zijn de grote voordelen en wat zijn de meest voorkomende misvattingen?

Struin door onze kennisbank:

Laatste nieuws.

De laatste ontwikkelingen, artikelen, persberichten en NieuweStroom in de media.

Dynamisch verbruik in het voorschot

Dynamisch verbruik in het voorschot

In je maandelijkse voorschot nemen we de verwachte marktprijs mee voor de komende maand (zoals bekend tijdens het opmaken van je maandnota een maand vooraf) en je verwachte verbruik. hoe dat werkt, lees je hier.

Lees meer

Opwekkers.

Tip, tricks en ideeën om meer te besparen én te verduurzamen.

De opbouw van je maandnota

De opbouw van je maandnota

Bij het bekijken van je maandelijkse energienota’s van NieuweStroom, kunnen de verschillende bedragen verwarrend lijken. We leggen uit.

Lees meer
SDE Outperformer

SDE Outperformer

Als wij de markt verslaan, dan zorgt dit voor een voordeel ten opzichte van het subsidiebedrag. Sommige leveranciers evenaren het SDE+ bedrag, wij willen het extra voordeel met je delen. Hoe beter wij presteren, hoe meer waarde we samen te verdelen hebben.

Lees meer
SDE Volgsysteem

SDE Volgsysteem

Het SDE Volgsysteem van NieuweStroom volgt de systematiek die de RvO gebruikt bij het berekenen van de hoogte voor de SDE subsidie. Daarmee sluiten we aan op de toegekende SDE subsidie van de RvO.

Lees meer

Energiemarkt en NieuweStroom.

Hoe werkt de energiemarkt nou eigenlijk? En welke bijzonderheden zijn er bij NieuweStroom?

Samen slimmer.

We houden van partnerschappen met bedrijven die innovatieve oplossingen bieden om sneller en goedkoper te verduurzamen. Heb jij een slimme oplossing op de plank liggen en maximaliseren we samen het rendement op energievlak voor ondernemend Nederland, laat het ons weten. 

Oh, en nog even dit!

Heb jij een goed idee, tip of bijdrage over hoe jij denkt dat we de energietransitie samen kunnen versnellen? Laat het ons weten! Doen we jouw bijdrage in onze wekpot, onze ideeënbus. Want goede ideeën hebben tijd nodig om te rijpen.