Verduurzaam en bespaar: gratis MOD quickscan voor ondernemers

Ontdek zonder kosten hoe jouw onderneming kan bijdragen aan een duurzamere wereld én tegelijkertijd kan besparen op operationele kosten. Bij Mijn Onderneming Duurzaam geloven ze in een persoonlijke benadering. Daarom bieden ze je een unieke kans: een gratis bezoek van een van hen adviseurs bij jou op locatie voor de MOD Quickscan. Dit is dé manier om zonder verplichtingen waardevolle inzichten te verzamelen die je bedrijf vooruit kunnen helpen.

Inzichten en Besparingen door de MOD Quickscan

De MOD Quickscan biedt je concrete inzichten in:

  • Verplichte duurzaamheidsmaatregelen: Begrijp welke stappen je moet zetten om te voldoen aan actuele duurzaamheidseisen.
  • Adviezen voor mogelijke verbeteringen: Krijg persoonlijk advies over maatregelen die je kunt nemen om jouw bedrijf nog duurzamer te maken.
  • Kostenbesparing op energie: Ontdek hoe je simpel kunt besparen op je stroom- en gasverbruik, en hoe je slim energie inkoopt.

Focusgebieden van de MOD Quickscan

Tijdens de scan zoomen we in op verschillende cruciale aspecten van je bedrijfsvoering:

  • Verlichting: Efficiëntie in verlichting staat centraal; we verkennen hoe je hierop kunt besparen.
  • Verwarming en koeling: We onderzoeken hoe je je gebouw comfortabel houdt zonder onnodige kosten.
  • Isolatie: Een sleutelfactor voor lagere energierekeningen; we bekijken de isolatieopties.
  • ICT: Ontvang tips voor een duurzamer gebruik van technologie binnen je onderneming.
  • Mobiliteit: We bieden inzichten in hoe je het zakelijk vervoer milieuvriendelijker kunt aanpakken.
  • Energie-inkoop: Leer over efficiëntere en kosteneffectievere manieren om energie in te kopen.

Na je aanmelding voor de Quickscan, komt een van onze deskundige adviseurs bij jou op locatie. Samen doorlopen jullie de Quickscan, waarna je volledig vrijblijvend kunt beslissen over je volgende stappen. Dit is een uitgelezen kans om te ontdekken hoe jouw onderneming zowel duurzamer als efficiënter kan opereren, met directe voordelen voor zowel het milieu als je portemonnee.

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere toekomst voor jouw onderneming door je gratis Quickscan aan te vragen. Mis deze kans niet om je bedrijf vooruit te helpen in de transitie naar groen. Tenslotte is MOD niet voor niets partner van NieuweStroom. Heb je vragen over dynamische energie? Neem gerust even contact op met de klantenservice van NieuweStroom voor een vrijblijvend advies.

Meer opwekkers.

SDE Outperformer

SDE Outperformer

Als wij de markt verslaan, dan zorgt dit voor een voordeel ten opzichte van het subsidiebedrag. Sommige leveranciers evenaren het SDE+ bedrag, wij willen het extra voordeel met je delen. Hoe beter wij presteren, hoe meer waarde we samen te verdelen hebben.

Lees meer
SDE Volgsysteem

SDE Volgsysteem

Het SDE Volgsysteem van NieuweStroom volgt de systematiek die de RvO gebruikt bij het berekenen van de hoogte voor de SDE subsidie. Daarmee sluiten we aan op de toegekende SDE subsidie van de RvO.

Lees meer