Rendabel dak.

NieuweStroom draagt graag zorg voor verdere verduurzamings- en innovatieve oplossingen voor je bedrijf.
We kunnen je helpen met opbrengst uit zonnepanelen op jouw bedrijfsdak.

Zonnepanelen zonder investeren.

Wil je graag zonnepanelen, maar wil je liever niet investeren?

Is je dak groter dan 2.000 m2 en heb je een bestaande grootverbruik aansluiting kies dan voor ons concept NieuweZon. Je hoeft zo geen dure lening af te sluiten of je spaargeld aan te spreken. En je profiteert zo direct van goedkope schone zonne-energie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Zorgeloos besparen.

Ligt je jaarverbruik boven de 200.000 kWh, is je dak groter dan 2000 m2 en heb je een bestaande grootverbruik aansluiting vraag dan een gesprek aan waarin wij alles helemaal uitleggen en je alle vragen die je hebt kunt stellen. Samen kijken we of we een goed en rendabel plan kunnen maken. 

Hebben we een gezamenlijk plan, dan krijg je van ons zonnepanelen van hoogstaande A-kwaliteit.

We verzorgen het gehele traject en stemmen af met alle betrokken partijen. Op afstand worden de panelen automatisch gemonitord. Dus je hebt ook geen omkijken naar het onderhoud.

Een dak vol zonnepanelen.

De panelen zijn gegarandeerd 25 jaar rendabel. De inkoopvoorwaarden van NieuweStroom waarborgen de kwaliteit, garantie en service. Het concept is transparant. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor je persoonlijke situatie, dus vooraf is duidelijk wat de kosten zijn en wat je er voor krijgt.

Gerealiseerde projecten.

Niet investeren, wel besparen. Meer weten?